четвъртък, 6 ноември 2014 г.

Качествени дрехи втора употреба – защо и откъде?

 Нещото, на което залагат най-често хората при закупуването на дрехи е добрата цена и качеството. Според някои хора стоката се познава по цената и най-скъпото е най-качественото. Според други, разликата между скъпото и евтиното се изразява в паричната стойност. Трети смятат, че понякога хубавите неща са скъпи, а друг път не толкова. По света има много хора, с различни гледни точки, виждания и мнения относно това дали е по-добре да се закупи нещо евтино или нещо скъпо.
От 09 Май 2015 г. разполагаме с пролетно - летни дрехи втора ръка на склад, като блузи, тениски, дънки, якета, поли, рокли, спортни дрехи и много други от летния сезон! Склада се намира на бул. "Цариградско шосе" 105 в София, тел.: +359 888 853 329


Тези, които могат да си позволят луксозни дрехи, аксесоари, бижута и т.н., могат да избират из „морето от артикули“, но останалите е необходимо да се съобразяват със своя бюджет.

Ето защо подобен тип хора обикновено търсят неща, с добро качество и на достъпни цени. Едно от тези неща са дрехите. Хората биха предпочели да закупуват качествени дрехи, които са дълготрайни. В този случай биха заложили на бройка при ниска цена или на качество, при малко по-висока цена и биха направили компромис с нея, стига качеството да си заслужава наистина.

В днешно време пазарът е залят от китайски дрехи или такива с друг произход, за които е характерна ниска цена, ниско качество и бързо износване или скъсване. Това е една от причините хората да предпочитат да посещават магазините за втора употреба.

Макар и дрехите, които се продават там да са употребявани и да не са последен писък на модата, в магазините, където се предлагат, могат да се открият наистина добри стоки, които освен евтини и запазени, се отличават със своята издръжливост и високо качество. Дори някои са маркови!

Дрехите, които са внос от Германия, например, се славят изключително със своята здравина. Това не е никак учудващо предвид цялостната отлична репутация на продуктите с немско производство!

Sechand  e един от най-големите вносители на дрехи втора ръка в страната, разполагащ със склад на едро, намиращ се в София.

Всеки собственик на магазин за дрехи, който държи на високото качество на продаваните от него дрехи втора употреба, може да се възползва от изгодните цени, които Sechand предлага за своите стоки.

Можете да закупите на едро дрехи втора употреба, внос от Германия – с високо качество и на преференциални цени.


Свържете се с нас за повече информация, телефон на склада в София: 0888 853 329